TRANSFORMATOARE TOROIDALE PENTRU ALIMENTAREA LAMPILOR CU HALOGEN

Descriere:
Acesta gama de transformatoare reprezinta un caz particular al transformatoarelor toroidale de alimentare datorita tensiunii secundare.
Transformatoarele pentru alimentarea spoturilor cu halogen au tensiunea secundara de 11,5 V (si nu 12 V, tensiunea de alimentare a spoturilor cu halogen) pentru protectia in functionare a spoturilor si prelungirea duratei de functionare a acestora.

 

Standard de referinta:

Transformatoarele toroidale cuprinse in aceasta grupa sunt proiectate si executate conform conditiilor impuse de standardul SR EN 61558-1+A1;2000 si EN 61588-2-4;1997, standard recunoscut international si satisfac cerintele definite de HG 457/2003 si HG 1514/2003 privind aplicarea marcajului european de conformitate CE de catre producator. O regula fundamentala in siguranta este izolatia dintre infasurarea primara si cea secundara, care se executa in conformitate cu standardul SR EN 60742:1998.

 

Destinatie:

Datorita caracteristicilor unice, aceste transformatoare toroidale sunt utilizate in aplicatii pentru amenajari interioare, pentru alimentarea spoturilor cu halogen.

In cazul utilizarii in medii cu pericol de aparitie a umiditatii ridicate (ex. piscine), acestea pot fi impregnate, pentru cresterea sigurantei in exploatare.

 

Pentru detalii tehnice suplimentare, oferte comerciale si consultanta, va rugam sa ne contactati (clic pentru formular)

BACK