FILOZOFIA DE AFACERI

Intreaga afacere este cladita pe principiul parteneriatului, iar investitia este reciproca: clientii nostrii investesc incredere, iar noi profesionalism si experienta. Relatia este una speciala si are un singur scop: satisfactia clientilor.
ROMTOROID isi propune sa fie mai mult decat un furnizor de produse. Produsele purtand marca ROMTOROID sunt o solutie moderna la o problema clasica – transformarea energiei. In spatele beneficiilor produselor noastre stau argumente rationale precum:

In relatia cu furnizorii, se supravegheaza permanent respectarea caracteristicilor de calitate a materiilor prime folosite in procesul tehnologic de productie. Furnizorii nostri sunt atent selectionati, deoarece calitatea materiilor prime se regaseste in calitatea produselor noastre.
Succesul nostru se masoara in satisfactia clientului si in dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu acesta. De aceea, incercam sa oferim cele mai bune solutii pentru a satisface necesitatile activitatii dumneavoastra.

Intotdeauna, eventualele neconformitati vor fi tratate cu toata atentia, iar sugestiile si opiniile dumneavoastra sunt binevenite. Consideram aceasta ca fiind cheia succesului reciproc.